V pondelok 19. apríla mesto štartuje s opravou vozovky na Dúbravčickej ulici

15.4.2021
Dúbravčická

Zdroj: Facebook/ Hlavné mesto SR Bratislava

Páčil sa vám článok?

V súvislosti s opravou bude ulica Dúbravčická dočasne zjednosmernená v smere zo Saratovskej na ulicu Na vrátkach do plánovaného ukončenia prác 31. mája 2021. Informovalo o tom mesto na svojej sociálnej sieti.

V pondelok 19. apríla magistrát avizoval začatie prác opravy vozovky na Dúbravčickej ulici v úseku od Saratovskej po Na vrátkach. "V súvislosti s opravou bude ulica Dúbravčická dočasne zjednosmernená v smere zo Saratovskej na ulicu Na vrátkach do plánovaného ukončenia prác 31. mája 2021," uviedla mesto s tým, že tento termín sa môže meniť v závislosti od poveternostných podmienok, alebo iných komplikácií zistených pri samotnej realizácií stavby.

Zdroj: Facebook/ Hlavné mesto SR Bratislava

​​Samospráva tiež konštatovala, že počas prvej fázy opravy vozovky v trvaní 5-7 dní nebude križovatka Dúbravčická-Agátova prejazdná.

Zdroj: Facebook/Hlavné mesto SR Bratislava

 V opravovanom úseku nebude možné zastavenie a státie vozidiel. Obmedzené budú aj parkovacie miesta a obchádzková trasa pre individuálnu automobilovú dopravu bude viesť po ulici Saratovská a Na vrátkach. Na mieste budú vyznačené obchádzkové trasy.

(nc)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie