Chcete sa zbaviť objemného odpadu? OLO opäť spustil mobilný zberný dvor OLO taxi

14.4.2021
olo taxi mobilný zberný dvor

Zdroj: olo.sk

Páčil sa vám článok?

Bratislavská mestská spoločnosť OLO spustila v hlavnom meste opäť službu OLO taxi - mobilný zberný dvor. Verejnosť ju môže využiť, ak sa chce zbaviť objemného odpadu, ako sú starý a čalúnený nábytok, skrine, stoličky, stoly, matrace, drevo, koberce, periny či drevené aj laminátové podlahoviny.

Spoločnosť Odvoz a likvidácia odpadu upozorňuje, že odpad musí byť pripravený pred objektom, na mieste dostupnom pre zvozovú techniku. Službu je potrebné si vopred objednať. "Nie je určená na odvoz stavebného odpadu a elektrospotrebičov, biologicky rozložiteľného odpadu a nebezpečného odpadu," upozornila mestská firma na svojom webe s tým, že ich zamestnanci nevynášajú odpad z interiérov bytov, domov, pivníc a podobne.

OLO zároveň od zajtra od štvrtka (15. 4.) otvára prevádzku zberného dvora v Rači. Zberný dvor na ulici Pri Šajbách 1 bude otvorený do 30. novembra. Okrem obyvateľov Rače ho môžu využívať aj obyvatelia bratislavských mestských častí Nové Mesto a Vajnory. "Ročne môže obyvateľ bezplatne odovzdať objemný odpad v maximálnom objeme 150 kilogramov na osobu, maximálne tri vrecia bioodpadu zo záhrad a zelene za týždeň a roztriedený odpad, ako papier, lepenka, sklo a plasty," informovala spoločnosť. OLO prevádzkuje aj zberný dvor na Starej Ivanskej ceste 2, na ktorom je možné uložiť najviac druhov odpadov v hlavnom meste.

Službu OLO taxi objednáte vyplnením formulára TU.

(nc)

Páčil sa vám článok?