VIDEO: Matúš Vallo si zahral v populárnom televíznom seriáli - neuveríte, akú mal motiváciu...

26.2.2021

Zdroj: FB M.V.

Páčil sa vám článok?

Primátor Bratislavy Matúš Vallo sa dnes na sociálnej sieti pochválil fotografiou, ktorá vznikla počas nakrúcania populárneho televízneho seriálu Oteckovia. Uvidieť ho v akcii a posúdiť to ako mu herectvo šlo, budú môcť diváci už dnes podvečer na Markíze. Aká bola Vallova motivácia pre účinkovanie v takomto type programu?

"Som ochotný urobiť hocičo pre to, aby ľudia vedeli, že sa musíme sčítať. Aj hrať v populárnom slovenskom seriáli. Ak mám byť úprimný, bolo to veľmi príjemné. Ďakujem veľmi pekne celému štábu a “kolegom” hercom, že ma strpeli," uviedol Matúš Vallo na svojom osobnom FB profile.

"Štáb postupoval podľa pravidiel a nariadení. Všetci účinkujúci boli otestovaní a pri nakrúcaní rúška nie sú povinné," dodal primátor, pričom nezabudol pripomenúť svojim známym či priaznivcom, že scény s ním sa v seriáli Oteckovia objavia už dnes o 17:55 h na stanici Markíza. A teda pravdepodobne uvidíme ako svoje účinkovanie využil na propagáciu sčítania obyvateľstva, vďaka úspešnosti ktorého môže Bratislava získať na daniach ročne až 10 miliónov eur.  

(ars)

Páčil sa vám článok?