V týchto odberných miestach v Dúbravke sa môžete otestovať, takmer všetky sú v interiéri

27.10.2020
korona testy

Zdroj: Facebook/Ministerstvo zdravotníctva

Páčil sa vám článok?

Dúbravská radnica na svojom webe spresnila počet a miesta odberných miest v rámci pripravovaného víkendového plošného testovania národa na území jej mestskej časti.

V Dúbravke je vytvorených 28 odberných miest, z toho 7 bude v exteriéri rozmiestnených po celej mestskej časti.

Odberné miesta sú nasledovné: SOŠPg Bullova (Pedagogická akadémia- Bullova 2) – 2 odberné miesta v interiéri, ZŠ Beňovského (Beňovského 1) - 3 odberné miesta – 2 v interiéri a 1 v exteriéri, ZUŠ Eugena Suchoňa (Batkova 2) - 1 odberné miesto v interiéri, Centrum rodiny (Bazovského 6) - 1 odberné miesto v interiéri, Gymnázium Bilíkova (Bilíkova 24) – 3 odberné miesta v interiéri, Súkromná základná škola Wonderschool (Bilíkova 34), ZŠ Nejedlého (Nejedlého 8) - 3 odberné miesta – 2 v interiéri a 1 v exteriéri, ZŠ Pri kríži (Pri kríži 11) 2 odberné miesta v interiéri, KC Fontána (Ožvoldíkova 12) – 2 odberné miesta cez okná, SPŠE Karola Adlera (Karola Adlera 5) - 2 odberné miesta v interiéri, ZŠ Sokolíkova (Sokolíkova 2) - 4 odberné miesta – 3 v interiéri a 1 v exteriéri, Dom kultúry Dúbravka (DKD- Saratovská 2/A) - 3 odberné miesta – 2 v interiéri a 1 v exteriéri, MÚ Žatevná 2 (Žatevná 2) - 1 odberné miesto v exteriéri  – Samospráva však pozorňuje, že toto odberné miesto je primárne pre zamestnancov, učiteľov a opatrovateľky mestskej časti.

Testovanie je určené pre osoby od 10 do 65 rokov. Na test môžu prísť aj cudzinci, ktorí sú v čase testovania na území SR. Postačí im akýkoľvek doklad totožnosti.

​Pre testovanie si môžete vybrať si ľubovoľné miesto testovania, nemusí to byť v blízkosti vášho bydliska, Samospráva tiež upozorňuje, že na testovanie sa nedávajú časenky ani sa nepostupuje podľa abecedy.

(nc)

Páčil sa vám článok?