Uff. Šliapnutie nedočkavého športovca na workoutové ihrisko napáchalo škodu za 2000 eur

14.5.2020
0

Zdroj: FB Dúbravka - mestská časť Bratislavy

Páčil sa vám článok?

Niekedy napohľad úplné drobnosti, ako je napríklad šliapnutie na nedokončené dielo, môžu napáchať veľké škody. Presvedčila sa o tom bratislavská Dúbravka, ktorá dokončila nové workoutové ihrisko.

V Dúbravke na Valachovej ulici dokonončili workoutové ihrisko. Ide o sústavu prvkov, na ktorých si môžete výborne zacvičiť s váhou vlastného tela. Veľkú škodu však dúfajme nechtiac urobil niekto, kto šliapol na ešte tuhnúci nový povrch.

"Azda zatiaľ najdrahšou stopou v Dúbravke bude táto, na nedávno dokončenom workoutovom ihrisku na Valachovej uici (pri DUNE). Stopa nedočkavého športovca na nezaschnutom povrchu nás bude stáť dvetisíc EUR.To je suma, za ktorú sa musí opraviť kvôli kompaktnocti celý povrch ihriska. Priatelia, rešpektujme pokyny pri podobných dokončovacích prácach," informovala mestská časť na sociálnej sieti.

Zdroj: FB Dúbravka - mestská časť Bratislavy

Stopa na workoutovom ihrisku.

"Workoutové ihrisko na Valachovej ulici v hodnote takmer 20-tisíc eur sa mestskej časti Bratislava-Dúbravka podarilo vytvoriť aj vďaka grantovej podpore z Bratislavského samosprávneho kraja.
Má bezpečnostný povrch z EPDM, konkrétne ide o nový typ bezpečnostného povrchu pre detské ihriská, parky a chodníky s výnimočne prírodným vzhľadom. Ide o vodopriepustný, zdravotne nezávadný a elastický variant liateho, vysoko kvalitného povrchu. Po položení povrchu musí povrch dlhší čas „schnúť". Napriek výraznému opáskovaniu a označeniu zákazu vstupu však naň niekto stúpal, čím ho poškodil, znehodnotil a je potrebná jeho výmena," vysvetlila situáciu pre Bratislavské noviny hovorkyňa Dúbravky Lucia Marcinátová.

(ms)

Páčil sa vám článok?