Magistrát bude obsadzovať pozíciu riaditeľa/ky Galérie mesta Bratislavy

20.2.2020

Zdroj: TASR - Dano Veselský

Páčil sa vám článok?

Mesto pokračuje v otvorených výberových konaniach. Už budúci týždeň bude vyberať riaditeľa/-ku Galérie mesta Bratislavy.  

Do výberového konania na pozíciu riaditeľa/-ky Galérie mesta Bratislavy (GMB) bolo doručených 11 kompletných prihlášok. Z nich na základe životopisov (vzdelanie, profesionálna skúsenosť), referencií uchádzačov a odporúčania personalistov výberová komisia pozvala 5 uchádzačov na pohovor s personalistami a na vypočutie:

  1. JAKALOVÁ Zuzana
  2. JANČÁR Ivan
  3. PRIBIŠOVÁ Lýdia
  4. TRNOVSKÁ Katarína
  5. VANČO Martin

Neverejné a následne aj verejné vypočutie uchádzačov na pozíciu riaditeľa/-ky Galérie mesta Bratislavy sa uskutoční už budúci týždeň v utorok 25.2.2020 v Justiho sieni Primaciálneho paláca.

Po vypočutí uchádzačov bude mať výberová komisia priestor, aby štruktúrovanou metódou zostavila poradie uchádzačov, na základe ktorého odporučí primátorovi navrhnúť mestskému zastupiteľstvu na schválenie vhodného uchádzača o túto pozíciu.

"Pozývame odbornú aj širokú verejnosť, novinárov či iné zainteresované osoby, aby sa oboznámili so životopismi uchádzačov a poskytli spätnú väzbu na ich integritu," informoval hovorca mesta Peter Bubla. Podľa neho je cieľom výberových konaní vybrať do vedenia mestských organizácií skúsených odborníkov s vysokou mierou osobnej a profesionálnej integrity.

Spätnú väzbu k uchádzačom možno zasielať na vyberovekonania@bratislava.sk.

​(ts,nc)

Páčil sa vám článok?