FOTO a VIDEO: Páči sa vám? Parčík pri fontáne Zuzka vynovili, vyjadrite svoj názor v ankete

14.1.2020
0

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Park na na rohu Karadžičovej a Záhradníckej, v ktorom sa nachádza fontána Zuzka, prešiel kompletnou revitalizáciou. Tento maličký parčík v bratislavskom Starom Meste sa pýši novým trávnikom, zeleňou aj mobiliárom. Posúďte sami a vyjadrite svoj názor v ankete.

"V parčíku sme vysadili trvalky a kríky a položili sme nový trávnik, ktorý bude ešte krajší vďaka samostatnému závlahovému systému, " informuje mesto na sociálnej sieti.

Okrem toho osadili aj nové lavičky, smetné koše a ďalšou pozitívnou zmenou je výmena asfaltu za vodopriepustnú dlažbu.

FOTOGALÉRIA:

​Pri fotografovaní parčíku sme stretli mladého muža, ktorý bol z jeho novej podoby doslova nadšený. Nie všetci však zmeny privítali rovnako.  Okrem pozitívnych ohlasov niekomu prekáža, že nový chodník položili inokade, ako bol ten pôvodne vychodený cez trávnik. "Lavičky sa mi nepáčia. A hlavne ma mrzí, že odstránili lavičku presne oproti fontánke. Bol z nej pekný pohľad na holú Zuzu," napísala na sociálnu sieť Vlaďa. "Design fail po ľavej strane fontány. Nie je tam miesto pre kočík alebo pohybovo obmedzeného človeka. A je len otázka času, kedy si ľudia urobia vlastnú cestičku na skrátenie..." myslí si Marek.

Vynovený parčík na rohu Karadžičovej a Záhradníckej:

Video, ktoré zverejnil magistrát:

(nc, ms)

Páčil sa vám článok?