Devínska Nová Ves informuje aj prostredníctvom mobilnej aplikácie

13.1.2020

Zdroj: sc/Shutterstock

Páčil sa vám článok?

Devínska Nová Ves informuje svojich občanov aj prostredníctvom mobilnej aplikácie. Záujemcovia sú ňou informovaní o aktuálnom dianí v mestskej časti, pričom na jednom mieste nájdu webovú stránku, sociálne siete, noviny či SMS správy.

 "Nájdete tam aktuálne informácie o dianí v mestskej časti, správy od starostu, alebo pozvánky na kultúrne podujatia. Môžete nám cez ňu posielať aj svoje podnety," píše samospráva na svojej webovej stránke.

Zdroj: nc

Úvodná stránka aplikácie

Devínska Nová Ves nie je jedinou mestskou časťou, ktorá informuje prostredníctvom mobilnej aplikácie. Takýto krok pre zlepšenie komunikácie samosprávy voči občanom i zlepšenie informovanosti občanov o práci starostky, poslancov a celého úradu spustilo už vlani Staré Mesto. Aplikácia prináša nielen aktuálne novinky z diania v mestskej časti, ale aj dôležité informácie či program kultúrnych akcií.

Rovnako od minulého roka využíva možnosť takéhoto spôsobu komunikácie napríklad aj Nové Mesto. Aplikácia poskytne užívateľom napríklad aj informácie o plánovaných športových a kultúrnych podujatiach, ale aj o cestovnom poriadku bratislavskej MHD a prímestskej dopravy. Nechýba ani susedská burza.

(TASR)

Páčil sa vám článok?