Na tenký snehový poprašok v Petržalke nabehla rýchla rota komunálneho podniku

4.1.2020
0

Zdroj: FB Bratislava - hlavné mesto SR

Páčil sa vám článok?

V Petržalke, narozdiel od iných častí Bratislavy, včera napadol tenučký snehový poprašok. Okamžite ho začali likvidovať pracovníci Mestského komunálneho podniku. Ich zásah sa však nestretol iba s pozitívnymi reakciami. Svoj názor môžete vyjadriť hlasovaním v našej ankete.

"Takto ste dnes v Petržalke mohli stretnúť našich kolegov z Mestského komunálneho podniku, ktorí sa už v prvej vlne pustili do čistenia snehom poprášených ulíc. Pri snežení nasadzuje komunálny podnik rýchle roty, ktoré ako prvé zabezpečujú schodnosť a bezpečnosť peších komunikácií na frekventovaných úsekoch. Je našou snahou, aby bolo naše mesto nielen pekné, ale aj bezpečné," informovalo mesto na sociálnej sieti.

Kým mnohí vedenie magistrátu za tento počin chválili, iným sa zdalo nasadzovanie ľudí na snehový poprašok zbytočným. "Tak tomu hovorím vyhadzovanie peňazí z okna. Odpratávať 5 mm snehu, ktorý sa za pol dňa roztopí aj sám a ešte k tomu s haraburdou, čo len produkuje CO2," napísal Boris.

Zdroj: FB Bratislava - hlavné mesto SR

"Prečo preboha ničíte snehový poprašok? Konečne aspoň trochu skutočnej zimy a aj o ňu nás chcete obrať?" napísal zas Tomáš.

Takto to včera vyzeralo v Petržalke po snežení:

Zdroj: ac

(ms)

Páčil sa vám článok?