Aké sociálne služby najviac potrebujú Karlovešťania? Zapojiť sa do prieskumu môžete aj vy

24.8.2019
Právna poradňa v karlovej vsi bude fungovať aj v roku 2017 - Karlova ves úrad
Páčil sa vám článok?

Aké sociálne služby najviac potrebujú Karlovešťania, ako sú spokojní so životom v tejto mestskej časti a aké iné problémy ich trápia plánuje zistiť Karlova Ves v spolupráci s rôznymi výskumníkmi.

Aké sociálne služby najviac potrebujú Karlovešťania? Ako sú spokojní so životom v tejto mestskej časti? Je v ich okolí dostatok materských centier či stacionárov? Na tieto aj iné otázky potrebuje Mestská časť Karlova Ves zistiť odpovede v spolupráci s výskumníkmi z Inštutút SGI a Ústavu verejnej politiky.

"Na základe zistení z dotazníkov, rozhovorov aj fokusových skupín vypracujeme komunitný plán sociálnych služieb, ktorý bude odrážať potreby obyvateľov Karlovej Vsi. Budeme vďační, ak sa zapojíte do prieskumu a dáte nám čo najviac informácií o tom, ako by vám mestská časť mohla pomôcť, "informuje Karlova Ves na svojej sociálnej sieti.ň

Projekt je financovaný z @Active Citizens Fund - Slovakia, grantového programu zameraného na posilnenie občianskej spoločnosti, podporu aktívneho občianstva a zlepšenie postavenia zraniteľných skupín na Slovensku.

(FB,nc)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie