V Záhorskej Bystrici sa počas leta opravuje a revitalizuje: Čo všetko už stihli?

31.7.2019
Medzi športovou halou a ostatnými športoviskami vyrástol nový betónový múr.

Zdroj: MÚ Záhorská Bystrica

Páčil sa vám článok?

Leto je síce časom oddychu, prázdnin a dovoleniek, ale mestská časť si rozhodne žiadny oddychový čas nezobrala. Vynovoval sa najmä areál školy – vybudovali sa nové chodníky, obnovili lavičky a dokončila sa výstavba oporného múru medzi športovou halou a ostatnými športovými plochami. Rekonštrukčné práce stáli takmer 46-tisíc eur.

Ako informujú z miestneho úradu v Záhorskej Bystrici, podľa harmonogramu pokračuje aj nadstavba MŠ. Počas letných prázdnin, kedy športoviská oddychujú od sezónnych zápasov,  zabezpečili na futbalovom ihrisku veľkú údržbu, ktorá obsahuje pieskovanie spolu s aerifikáciou a hnojenie. 
Športová hala sa taktiež pripravuje na súťažné zápasy. Prednedávnom do nej zabezpečili florbalové mantinely, vo výrobe majú a čoskoro očakávajú aj tribúnu pre fanúšikov. Pracovníci z ekočaty upravovali zeleň, orezávali konáre tak, aby nezasahovali do elektrického vedenia a aby na Donskej bol lepší prejazd motorových vozidiel.

Zdroj: MÚ Záhorská Bystrica

Orez stromov na Donskej ulici

Zdroj: MÚ Záhorská Bystrica

Medzi športovou halou a ostatnými športoviskami vyrástol nový betónový múr

"Nezanedbali sme ani detské ihrisko na Strmých vŕškoch. Pokosili sme celý areál, aj jeho okolie. K zveľadeniu Záhorskej Bystrice prispelo aj mesto, keď dokončilo rekonštrukciu poslednej časti Bratislavskej ulice od Slovnaftu až po výjazd na D4," informovala hovorkyňa MČ Záhorská Bystrica Silvia Vnenková.

Zdroj: MÚ Záhorská Bystrica

Pokosený areál detského ihriska na Strmých vŕškoch

(TS)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie