Župan Droba vás osobne zavezie k volebným urnám

22.5.2019

Zdroj: Bratislavský samosprávny kraj

Páčil sa vám článok?

Už tento víkend si vo Voľbách do Európskeho parlamentu zvolíme tých, ktorí budú záujmy Slovenska hájiť na bruselskej pôde. Keďže každý hlas je dôležitý a môže zavážiť, bratislavský župan chce volebnú účasť podporiť nielen svojím hlasom, ale aj prakticky. Počas dňa bude ako osobný šofér zvážať ľudí k volebným urnám a späť domov.

„Župa sa dlhodobo venuje európskym témam. Komunikovať treba nielen s politikmi, ale aj ľuďmi a najmä mladými študentmi. Preto, prosím, choďte v sobotu voliť. Môj konkrétny príspevok pre zvýšenie volebnej účasti je, že budem v sobotu taxikárom. Tí z vás, ktorí majú objektívny dôvod alebo problém, ako sa dostať do volebných miestností, môžete si objednať župana Drobu, ktorý vás odvezie. Môžete mi zavolať alebo dopredu poslať správu, a dohodneme sa, kedy pre vás prídem, odveziem k voľbám a naspäť domov,“  ozrejmil bratislavský župan Juraj Droba.

Tí, ktorí máte záujem odviesť sa na voľby bratislavským županom a cestou ho možno trocha vyspovedať, kontaktujete ho na mobilnom čísle 0903200210 v čase od 14:00 do 20:00 hodiny.

 Všetky informácie vám predseda Bratislavského samosprávneho kraja Juraj Droba prezradí vo videu na tomto linku: http://bit.ly/zupantaxikarom 

(TS,nc)

Páčil sa vám článok?