NOVÉ VIDEO: Kolóny kamiónov a odpad v prírode pred Volkswagenom! Polícia už začala konať

26.3.2019
0
Kamióny pri Volkswagene

Zdroj: js

Páčil sa vám článok?

Téme sa venujeme ďalej! Kolóny stojacich kamiónov na ceste 505 v bratislavskej Devínskej Novej Vsi pred Volkswagenom a množstvo odpadu, ktoré po kamionistoch zostáva naokolo, má pokračovanie. V nedeľu okolo obeda sme natočili ďalšie video s ešte väčšou kolónou stojacich kamiónov. Kým spoločnosť Volkswagen Slovakia nám zareagovala, že s tým nemá nič spoločné, obrátili sme sa na políciu a tá začala konať.

 „Kontrolou na mieste vykonanou dňa 25.03.2019 v poobedných hodinách bolo zistené, že na začiatku tejto komunikácie  chýba dopravná značka zakazujúca zastavenie okrem autobusov prepravujúcich pracovníkov VW. Podnet bude postúpený príslušnému správcovi pozemnej  komunikácie,“ povedala nám bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

Dodala, že krajský dopravný inšpektorát sa v rámci dohľadu nad bezpečnosťou a plynulosťou cestnej premávky zameria aj na kontrolu dodržiavania pravidiel cestnej premávky v danom úseku. A to je aj vyhadzovanie predmetov z vozidla. „Ak osoba znečistí priestranstvo mimo motorového vozidla, ide o o priestupok proti verejnému poriadku. Podnet v tejto oblasti bude postúpený na príslušný útvar poriadkovej polície,“ uzavrela bratislavská policajná hovorkyňa.

Téme sa budeme aj ďalej venovať, nakoľko príroda v tejto oblasti je vážne znečistená!

FOTO a VIDEO: Kamionisti pred Volkswagenom nechávajú po sebe odpad a fekálie. Kto je za to zodpovedný?

Kto je za ten hnus zodpovedný? Pravidelné odstavené kolóny kamiónov pozdĺž cesty pred vstupom do závodu Volkswagenu sú už dlhšie tŕňom v oku obyvateľov bratislavskej Devínskej Novej Vsi. No problém je ďaleko horší. Nie sú ním len odstavené kamióny, ale hlavne vyhodené fľaše, vrecúška od bagiet a fekálie... Jednoducho obrovské množstvo odpadu, ktoré po vodičoch kamiónu v prírode zostáva.

​FOTOGALÉRIA:

​(lb)

Páčil sa vám článok?