Vallo plánuje rozdávať vstupy do skyboxu na zimnom štadióne deťom či sociálne slabším

13.12.2018
Vallo -skybox

Zdroj: MH/HC Slovan

Páčil sa vám článok?

Ďalším z opatrení nového primátora Matúša Valla bude aj to, že miesta v skyboxe na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu, ktoré má k dispozícii magistrát, dá k dispozícii deťom, sociálne slabším spoluobčanom a radovým zamestnancom magistrátu.

„Nechceme podporovať papalašizmus, hostia primátora si lístky na hokej alebo koncert môžu dovoliť kúpiť, ľudia, ktorým chceme dať k dispozícii tieto miesta, bohužiaľ nie," vysvetlil Matúš Vallo.


Zároveň dodal, že ešte nevie, akým štýlom bude lístky prideľovať. Na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu sa konajú rôzne atraktívne podujatia. Aktuálne sú to domáce zápasy KHL v sezóne 2018/2019, v budúcom roku to bude koncert Erosa Ramazottiho, Nicki Minaj, akrobatické zoskupenie Cirque Du Soleil či predstavenie pre detských divákov Disney on Ice.

Ako nás informoval marketingový riaditeľ HC Slovan Bratislava Milan Vajda, na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu je k aktuálne dispozícii celkovo 30 lóží/skyboxov s kapacitou od 8 do 21 miest. Ten magistrátny má kapacitu 18 miest.

Zaujímalo nás, či sa môže hocikto dostať do skyboxu zakúpením si takéhoto prémiového miesta. "Väčšina skyboxov je súčasťou komplexnejších reklamných zmlúv. Poskytnutie skyboxu zo strany klubu je súčasťou celkového plnenia voči klientovi, popri reklame a zážitkového marketingu," povedal nám Milan Vajda. Toto sa týka vstupov do skyboxu na hokejové zápasy kontinentálnej hokejovej ligy.

Na ostatné podujatia okrem hokejových zápasov si miesta v skyboxoch musia v prípade záujmu ich nájomcovia kupovať.  "Kupujú si ich za sumu najnižšej možnej trhovej ceny podujatia. Čiže napríklad, najlacnejšia vstupenka na Erosa Ramazottiho, ktorý bude na štadióne v októbri, aktuálne stojí 39 eur. Nájomca skyboxu túto cenu musí zaplatiť, ak chce ísť na koncert, " informoval nás Vajda. Čo sa týka cateringu, ten si každý nájomca zabezpečuje do skyboxu na vlastné náklady.

Výnimku v tomto systéme má iba mesto. Kancelária primátora má k dispozícii svoj skybox s 18 miestami počas celého roka na všetky podujatia, ktoré sa konajú na Zimnom štadióne zadarmo.

(nc)

FOTO: Na Tehelnom poli sa už zelená tráva - kedy na novom štadióne odohrajú prvý zápas?

Tehelné pole sa dnes po dlhých rokoch opäť zazelenalo. Výstavba nového štadióna sa dostala do ďalšej významnej fázy, ktorou je pokladanie nového trávnika. Do Bratislavy dorazilo z Holandska 28 kamiónov naložených trávnikom prvotriednej kvality. Na Tehelnom poli začali v utorok s pokladaním prírodného trávnatého povrchu, ktorý by mal byť dnes kompletne dokončený. Kedy naň vybehnú futbalisti?

Páčil sa vám článok?