Šialené značenie z Grösslingovej ulice už zmizlo

23.6.2018
0
 Grösslingova ulica

Zdroj: FB Staré Mesto - Srdce Bratislavy

Páčil sa vám článok?

Mestská časť Staré Mesto ako správca komunikácií 3. a 4. triedy odstránila z Grösslingovej ulice dočasné dopravné značky, ktoré vyhradzovali parkovacie miesta pre autá s konkrétnymi EČV. Tieto značky totiž vyvolali medzi miestnymi obyvateľmi veľký rozruch a pobúrenie.

Ako ešte včera informovala mestská časť, značky boli osadené na návrh spoločnosti Infra Services, ktorá pre BVS, a.s., v okolí odstraňuje havarijný stav vodovodného potrubia. Značky boli osadené bez platného určenia cestného správneho orgánu, ktorým je hlavné mesto Bratislava. Nechala ich odstrániť mestská časť.

Takto to ešte na Grösslingovej vyzeralo počas týždňa, písali sme o tom TU:

Zdroj: Facebook

​“Je neprijateľné, aby správcovia sietí takýmto spôsobom porušovali zákon a svoj obchodný záujem kládli pred verejný záujem. Je škandalózne, že k takémuto kroku sa uchýlila spoločnosť s väčšinovou majetkovou účasťou mesta Bratislava. Na Grösslingovej ulici sme urobili poriadok a navrátili režim zákonnosti. Apelujem na všetkých správcov inžinierskych sieti, aby upustili od podrobných praktík, keď bez súhlasu samosprávy zasahujú do nastavených pravidiel na ulici a strpčujú živiť obyvateľom mesta. Verím, že niečo podobné sa stalo naposledy,” povedal starosta Starého Mesta Radoslav Števčík.

(ms)

Páčil sa vám článok?