Petržalčania opäť dostanú šancu zbaviť sa zadarmo elektroodpadu

12.10.2017

Zdroj: MČ Petržalka

Páčil sa vám článok?

Pravidelný zber elektroodpadu v spolupráci so spoločnosťou Envidom je pre obyvateľov Petržalky ďalšou možnosťou ako sa ekologicky správne aj ekonomicky výhodne zbaviť starých elektrických spotrebičov.

„Do zberu môžete nahlásiť v podstate všetko od elektrickej zubnej kefky až po holiaci strojček, fén, umývačku riadu, práčku či chladničku. Nie každý má možnosť odviezť svoj rozmernejší spotrebič do Zberného dvora na Čapajevovej ulici a preto naša mestská časť ponúka aj inú možnosť s cieľom zabezpečiť čistú Petržalku,“ uvádza sa na oficiálnej internetovej stránke najväčšej bratislavskej metskej časti. Jej obyvateľom stačí, ak sa do 8. novembra skontaktujú s miestnym úradom a to buď osobne, telefonicky alebo mailom a nahlásia počet, druh a miesto odvozu elektroodpadu.

V deň zberu, ktorý sa uskutoční v sobotu 11. novembra 2017, treba okolo 8:00 hodiny ráno vyložiť nahlásený elektroodpad do vchodu bytového domu resp. za bránu rodinného domu. Zamestnanec firmy Envidom si ho prevezme najneskôr do 14.00 h a odvezie ho na ekologickú recykláciu. Táto služba je bezplatná a prispieva k väčšej čistote mestskej časti Bratislava – Petržalka.

(ars, foto: MČ Petržalka)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie