Na Hviezdoslavovom námestí opäť opravujú dlažbu. V Starom Meste veria, že sa im to konečne podarí...

25.8.2017

Zdroj: Facebook Staré Mesto

Páčil sa vám článok?

Cez Hviezdoslavovo námestie prejdú denne tisícky Bratislavčanov i turistov. Pravidelný príliv ľudí, ale aj áut, ktoré sem občas jazdia, však spôsobuje, že sa dlažba na viacerých miestach rozpadáva. Preto sa Staré Mesto rozhodlo zakročiť!

Pred niekoľkými dňami začali Technické služby Starého Mesta opravovať poškodenú dlaždu na Hviezdoslavovom námestí. „Vyzbrojili sa potrebnou technikou a technológiu opravy konzultovali aj s autorom pôvodného projektu rekonštrukcie námestia. Denne opravia niekoľko hniezd rozsypanej dlažby. Doterajšie opravy neboli efektívne, dlažba sa opakovane rozpadávala, takže verím, že tentoraz to Technické služby Starého Mesta urobia poriadne," napísal na facebookovú stránku tejto mestskej časti jej starosta Radoslav Števčík.  

Zdroj: Facebook Staré Mesto

​Nakoľko si miestna samospráva uvedomuje, že k poškodeniu dlažby na Hviezdoslavovom námestí neprispievajú len chodci, ale najmä automobily, ktoré z rôznych dôvodov na toto priestranstvo jazdia, tak sa v Starom Meste rozhodli, že  v snahe predísť jej ďalšiemu poškodzovaniu ohradia pevnými zábranami túto promenádu aj zo severu.

(ars, Facebook Staré Mesto)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie