Devínska Nová Ves ponúka voľné vyhradené parkovacie miesta

17.8.2017
0

Zdroj: google maps

Páčil sa vám článok?

Takmer 70 voľných parkovacích miest je k dispozícii v rámci aktuálnej verejnej ponuky na vyhradené parkovanie v bratislavskej Devínskej Novej Vsi.

Týka sa to parkovacích zón na uliciach Eisnerova, Ivana Bukovčana, Jána Smreka, Jána Poničana, Milana Marečka, Pavla Horova a Štefana Králika. Vyhradené parkovacie miesta sú k dispozícii od októbra tohto roka na jeden rok a záujemcovia môžu svoje žiadosti podávať do 13. septembra do 16.00 h. Informuje o tom mestská časť na svojej oficiálnej webovej stránke.

Podmienkou je doručenie žiadosti v stanovenom termíne v zalepenej obálke s označením „Verejná ponuka – parkovanie – neotvárať“ Miestnemu úradu na Novoveskej ulici. Žiadosť musí obsahovať osobné údaje žiadateľa, identifikáciu parkovacej zóny, charakteristiku motorového vozidla, ktorého by sa malo parkovanie dotýkať a v neposlednom rade ponúkanú cenu za ročné vyhradené parkovanie. Tá však nemôže byť nižšia ako 330 eur.

Nárok na pridelenie parkovacieho miesta vznikne uchádzačom s najvyššou cenovou ponukou. V prípade, ak ponúknu rovnakú cenu viacerí záujemcovia v rámci tej istej parkovacej zóny, budú musieť predložiť novú cenovú ponuku. Užívateľ parkovacieho miesta bude musieť následne na "svojom" parkovacom mieste udržiavať čistotu a poriadok vrátane zimnej údržby.

Verejná ponuka na vyhradené parkovacie miesta je v mestskej časti aktuálna každý polrok a parkovacie miesta sa prenajímajú na jeden rok. Podľa samosprávy je takýto spôsob transparentnejší.

(TASR)

Páčil sa vám článok?