Široká koalícia podporí za starostu Dúbravky Martina Zaťoviča

15.8.2014
0
Široká koalícia podporí za starostu dúbravky martina zaťoviča - zatovic_martin
Páčil sa vám článok?

Dúbravka sa stala prvou bratislavskou mestskou časťou, v ktorej sa podarilo sformovať širokú stredopravú koalíciu do komunálnych volieb (SDKÚ-DS, KDH, SaS, NOVA, MOST-HÍD, OKS). Spoločným kandidátom na post starostu bude súčasný podpredseda BSK RNDr. Martin Zaťovič (SDKÚ-DS). Zástupcovia strán už podpísali aj koaličnú dohodu o jeho podpore.

"V Dúbravke žijem od narodenia, navštevoval som tu jasle, škôlku, základnú školu, gymnázium a od roku 1994 som učiteľom na gymnáziu Bilíkova. Dúbravka potrebuje zmenu a ja ju chcem spolu s poslancami presadiť. Našim spoločným cieľom je, aby v Dúbravke bola moderná, efektívna a transparentná samospráva, ktorá koná pre občanov. Radi by sme vyriešili otázku Domu kultúry, vytvorili lepšie podmienky pre športovanie a voľný čas mládeže, zvýšili kvalitu, adresnosť a dostupnosť sociálnych služieb pre občanov.“ hovorí M. Zaťovič.

Široká stredo-pravá koalícia (SDKÚ-DS, KDH, SaS, NOVA, MOST-HÍD, OKS) ponúka tiež spoločnú kandidátku na poslancov  Miestneho zastupiteľstva MČ Bratislava – Dúbravka. Medzi nimi sú skúsení poslanci z predchádzajúceho volebného obdobia a šancu dostávajú aj nové tváre.

Kandidát na starostu Dúbravky Martin Zaťovič, spolu s kandidátmi na poslancov, si želá, aby sa táto široká koalícia stala vzorom pre ďalšie bratislavské mestské časti. "Spolupráca má byť na prvom mieste. Len tak môžu zvolení poslanci a starosta presadiť riešenia, po ktorých ľudia volajú. Táto koaličná dohoda je otvorená aj ďalším stredopravým stranám. Stále sa k nám môžu pridať." vysvetľuje Martin Zaťovič.

(banoviny)

Páčil sa vám článok?