Magistrát hľadá vedúceho cestovného ruchu

19.4.2011
0
Páčil sa vám článok?

Bratislavský magistrát vyhlásil výberové konanie na pozíciu vedúceho oddelenia cestovného ruchu a destinačného manažmentu. Agentúru SITA o tom informoval hovorca primátora Ľubomír Andrassy.

Podľa súčasného vedenia mesta je rozvoj cestovného ruchu a aktívna podpora turizmu výzvou, ktorej praktické riešenie môže otvoriť Bratislavu návštevníkom, môže ju zatraktívniť pre turistov nielen zo Slovenka, ale aj Európy či sveta. Vedúci oddelenia cestovného ruchu bude odborným garantom samosprávy pre tvorbu projektov, programov v oblasti turizmu a destinačného manažmentu.

Žiadosť spolu s profesijným životopisom možno zaslať najneskôr do 2. mája na korešpondenčnú adresu hlavného mesta. Uchádzač musí mať ukončené vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa a vyžaduje sa minimálne päťročná odborná prax v oblasti cestovného ruchu a turizmu. Viac informácií o požiadavkách na vzdelanie, odborné znalosti či termín nástupu do funkcie, nájdu záujemcovia na oficiálnej internetovej stránke hlavného mesta na http://www.bratislava.sk/.

(sita)

Páčil sa vám článok?