Správy z bratislavského podsvetia 27/2009

26.8.2009
0
Páčil sa vám článok?

NA MOLECOVEJ ULICI sa zahral na drsného lupiča šestnásťročný Adrian A. z Bratislavy. Na autobusovej zastávke MHD násilím prinútil o rok mladšieho chlapca, aby mu vydal cigarety. Policajti ho zadržali okamžite po čine.

NA STROMOVEJ ULICI zadržali muža podozrivého z lúpežného prepadnutia novinového stánku. Ráno po šiestej prišiel do PNS a pod hrozbou použitia noža žiadal od zamestnankyne cigarety, telefónne karty a peniaze. Žena mu to z obavy o svoj život a zdravie dala, navyše pri tom utrpela drobné poranenie. Páchateľ síce ušiel, ale policajti pohotovostnej motorizovanej jednotky onedlho zadržali 18-ročného muža na Jaskovom rade, pričom použili varovný výstrel do vzduchu.

NA STAVBÁRSKEJ ULICI kontrolovali policajti 28-ročnú ženu, ktorá im dobrovoľne vydala jednu papierovú skladačku s obsahom neznámej hnedej látky, o ktorej tvrdila, že je to heroín. Ženu vypočuli, materiál skončil na expertíze. Rovnaký priebeh mala aj kontrola 22-ročného mladíka a ďalších dvoch mužov vo veku 25 a 47 rokov, u ktorých tiež objavili jednu skladačku s rovnakým obsahom.

NA SÚŤAŽNEJ ULICI horelo vozidlo Renault Megane. Neznámy páchateľ polial auto horľavou látkou a zapálil. Od horiaceho vozidla sa poškodila aj vedľa zaparkovaná Suzuki Liana. Škodu na autách odhadli na 7000 eur.

NA HONTIANSKEJ ULICI prepadli hotel. Tesne po jedenástej hodine predpoludním vošiel do budovy neznámy páchateľ a pod hrozbou zbrane, ktorú mal mať v taške, žiadal od recepčnej peniaze. Tá mu z obavy o svoj život dala 760 eur. Páchateľ vzápätí ušiel na neznáme miesto.

NA FEDINOVEJ ULICI policajti kontrolovali byt a počas prehliadky v ňom našli drogy, desať až dvadsať jednorazových dávok pervitínu. Okrem toho zaistili tekutiny z ďalších 3 zaistených injekčných striekačiek. Janke K. (36) z Bratislavy hrozí za nedovolenú výrobu omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzov, ich držanie a obchodovanie s nimi desaťročné väzenie.

(mm)

Páčil sa vám článok?