V Rusovciach budú voliť miestneho kontrolóra

6.7.2009
0
Páčil sa vám článok?

V bratislavských Rusovciach budú 17. septembra 2009 voliť miestneho kontrolóra. Termín vypísalo tamojšie miestne zastupiteľstvo, voľba sa uskutoční počas rokovania poslancov.

Uchádzači môžu svoje prihlášky poslať na miestny úrad najneskôr do 2. septembra 2009. Volebné obdobie miestneho kontrolóra je šesť rokov a má rozsah polovičného úväzku. Nástup do pracovného pomeru je možný ihneď po zvolení.

Prihlášky v uzatvorenej obálke môžu uchádzači poslať poštou na adresu Miestny úrad MČ Bratislava - Rusovce, Vývojová 8, 851 10 Bratislava alebo na e-mailovú adresu sekretariat@bratislava-rusovce.sk. V prihláške musí byť okrem iného uvedené meno, priezvisko, dátum narodenia, adresa a kontaktný údaj kandidáta.

Súčasťou prihlášky musí byť aj motivačný list, výpis z registra trestov nie starší ako tri mesiace ako aj doklad o najvyššom dosiahnutom vzdelaní, pričom záujemca musí mať ukončené minimálne úplné stredoškolské vzdelanie. Prax v samospráve miest a obcí je výhodou. Bližšie informácie možno získať na miestnom úrade alebo na telefónnom čísle 02/6820-7016.

(sita)

Páčil sa vám článok?