Lamačský úrad funguje v nových priestoroch

4.5.2009
0
Páčil sa vám článok?

Miestny úrad v bratislavskej mestskej časti Lamač už funguje v nových priestoroch – v budove na Malokarpatskom námestí. Z pôvodného sídla na Heyrovského ulici ho podľa lamačskej starostka Oľgy Keltošovej presťahovali v rekordne krátkom čase, iba za tri dni. "Všetko je už zapojené, siete aj počítače. Treba ešte presťahovať archív," spresnila.

Interiér budovy na prízemí je podľa nej vhodne architektonicky riešený pre priamy kontakt občanov pri získavaní rôznych informácií, vyplňovaní tlačív či vybavovaní žiadostí. Nové zariadenia do úradu mestská časť kupovať nemusela, pomerne kvalitný nábytok dostali totiž od sponzorov.

V súvislosti s rekonštrukciou budovy, kde predtým sídlila VÚB, opravila mestská časť aj spoločenské priestory na prvom poschodí v budove kina na Malokarpatskom námestí pre účely miestneho zastupiteľstva a verejnosť. Podľa starostky zmodernizovali zastaraný a opotrebovaný interiér, doplnili napríklad nové rokovacie stoly a ďalšie zariadenia.

Budovu bývalej pobočky banky získal Lamač v roku 2008, v tom istom roku bol v súťaži vybraný dodávateľ stavebných prác. Cena za odkúpenie budovy sa vyšplhala na približne 224-tisíc €.

(sita)

Páčil sa vám článok?