Občania sa môžu vyjadriť k rozvoju mestskej časti

21.10.2007
0
Páčil sa vám článok?

Ružinovská samospráva začína s vypracovaním dokumentu Program hospodárskeho a sociálneho rozvoja, ktorý by mal zodpovedať otázky priorít a ďalšieho rozvoja mestskej časti.

Starosta Ružinova Slavomír Drozd preto vyzýva občanov, aby aktívne pristúpili k tomuto dokumentu a do priloženého formulára zapracovali svoje odpovede na otázky dotazníka.

Na spracovanie situačnej analýzy a rozvojovej stratégie mestskej časti slúži anonymný dotazník, ktorý je uverejnený na oficiálnej internetovej stránke Ružinova. Vyplnený dotazník môžu obyvatelia poslať na miestny úrad poštou alebo elektronicky. Tento materiál poslúži aj pri vypracovaní návrhu rozpočtu na budúci rok.

V dotazníku sa môžu ľudia vyjadriť napríklad ku kvalite poskytovaných služieb verejným a súkromným sektorom, k tomu, aké sú hlavné prednosti a najväčšie problémy Ružinova, alebo zhodnotiť kvality ich života v Ružinove. Okrem toho sa tu nachádzajú tiež praktické otázky smerujúce k definovaniu problémov, ktoré by sa mali riešiť prioritne. Verejná správa by im následne mala venovať náležitú pozornosť.

(sita)

Páčil sa vám článok?