Zavraždili Romana Deáka

7.2.2007
0
Páčil sa vám článok?

Zatiaľ neznámi páchatelia zavraždili pred ateliérom na Bagarovej ulici 20 v Dúbravke výstrelmi z dvoch rôznych zbraní 36-ročného bratislavského podnikateľa Romana Deáka.

Zastrelili ho dovedna 19 ranami z pištolí kalibru 7,65 a 9 mm Luger, keď prechádzal z ateliéru k svojmu autu značky Mercedes ML430 čiernej farby. Zasiahli ho do hrudníka a tváre. Prípad vyšetrujú bratislavskí kriminalisti spolu s vyšetrovateľom Krajského úradu vyšetrovania.

Roman Deák podľa dobre informovaných zdrojov istý čas pracoval pre niekdajšieho bossa podsvetia Eduarda Diniča, ktorého vlani usmrtila explózia nálože na bratislavských Zlatých pieskoch.

Prednedávnom Deáka zadržali policajti spolu s 27-ročným Petrom M. a 31-ročným Milanom E. (v podsvetí údajne prezývaný Sližo) pre podozrenie z vydierania dvoch bratislavských podnikateľov. Vyhrážali sa im zabitím, pričom od nich získali majetok, finančnú hotovosť, luxusnú limuzínu a motorku Harley Davidson, všetko v hodnote 7,2 milióna korún. Sudca vzal Milana E. do väzby, Roman Deák a Peter M. zostali na slobode.

(bel)

Páčil sa vám článok?