Správy z podsvetia 13-14/1999

31.1.2007
0
Páčil sa vám článok?

NA BLUMENTÁLSKEJ ULICI v pobočke pošty neznámy páchateľ napadol 55-ročnú pracovníčku. Ohrozoval ju pištoľou a vymáhal peniaze. Duchaprítomná žena však spustila poplašnú signalizáciu, načo lupič z miesta činu ušiel.

NA PREDSTANIČNOM NÁMESTÍ si hliadka polície všimla skupinku siedmich cudzincov tmavšej pleti. Policajti ich požiadali, aby preukázali svoju totožnosť. Cudzinci nerozumeli a komunikácia s nimi nebola možná. Pri sebe nemali žiadne doklady, preto s cieľom zistiť ich totožnosti boli predvedení na policajné oddelenie.

NA CINTORÍNSKEJ ULICI prepadol neznámy páchateľ 17-ročného mladíka z Rohožníka. Pod hrozbou použitia noža mu musel dať retiazku a náušnicu. Incident sa obišiel bez zranenia, mladíkovi však vznikla majetková škoda za 5000 korún.

VO VLČOM HRDLE v spaľovni tuhého a domového odpadu vo Vlčom hrdle vypadlo z mokrého vynášača obhorené ľudské telo nezistenej totožnosti a pohlavia. Identifikovať by ho mohla nariadená súdna pitva.

NA MOLDAVSKEJ ULICI neznámy páchateľ prepadol 12-ročného chlapca a odcudzil mu bicykel zn. Amulet v hodnote 9270 korún. Z následkov útoku sa poškodený chlapec bude zotavovať asi týždeň.

NA PRIEVOZSKEJ ULICI kontrolovala policajná hliadka trojčlenná osádku auta zn. Škoda 105. Zistila, že šofér má zadržaný vodičský preukaz a v krvi 1,9 promile alkoholu, pasažieri majú doklady na cudzie mená a vlastnia aj planžetu, akú používajú bytoví zlodeji.

NA TRNAVSKEJ CESTE na parkovisku zaklopal na dvere kamiónu s českou poznávacou značkou neznámy muž. Po tom, čo mu vodič otvoril, muž ho násilím vytiahol z auta a na hruď mu priložil nôž. Druhý páchateľ zatiaľ vošiel do kabíny a ukradol z nej vysielačku zn. Formek, 6500 českých korún a vodičove osobné veci.

NA OKRUŽNEJ ULICI polícia zadržala mladého potácajúceho sa muža s neprítomným pohľadom. Príčinou jeho stavu boli zrejme drogy, keďže jeho igelitka obsahovala injekčnú striekačku s hnedou tekutinou a vo vrecku nohavíc mal skladačku s hnedým práškom.

NA FEDINOVEJ ULICI v Bingu Alfa chcel 49-ročný muž zaplatiť útratu pravdepodobne falošnými bankovkami. Bankovky v nominálnej hodnote 200, 100 a 50 korún boli odoslané na expertízu.

NA KUTLÍKOVEJ ULICI sa do kancelárie firmy Technopol vlámal neznámy zlodej. Z dvoch trezorov odcudzil finančnú hotovosť vo výške 482 183 korún.

NA SKLABINSKEJ ULICI zo skladu vynášali traja muži obkladačky do pripraveného vozidla. Privolaní policajti zistili, že muži vo veku 23 až 30 rokov na sklade odtrhli plech a potom cez otvor začali vynášať materiál.

NA ROĽNÍCKEJ ULICI stratil pištoľ ČZ s 15 nábojmi 41-ročný Bratislavčan. Kufrík, v ktorom mal aj pištoľ, položil na plachtu prívesného vozíka a počas jazdy ho stratil. Stratu svoje zbrane nahlásil na polícii.

NA BAKOŠOVEJ ULICI neznáma lupička okradla 66-ročnú ženu. Napadla ju a vzala jej 80 korún, dioptrické okuliare a kozmetiku, čím jej spôsobila škodu za 1500 korún.

(his)

Páčil sa vám článok?