Správy z podsvetia 10/1999

24.1.2007
0
Páčil sa vám článok?

NA PREDSTANIČNOM NÁMESTÍ prepadli dvaja neznámi lupiči 49-ročného muža z Rožňavy a okradli ho o peňaženku, doklady a stravné lístky. Perpadnutý utrpel ľahké zranenie a škodu 2100 korún.

NA NÁBREŽÍ L. SVOBODU našli poškodené Audi 100 patriace ruskému občanovi prechodne žijúcemu v Bratislave. Rus je nezvestný - deň pred nájdením auta na ňom odišiel z bytu a doteraz o sebe nepodal žiadnu správu.

NA FAJNOROVOM NÁBREŽÍ neznámy lupič prepadol 24-ročného muža z okresu Levice. Zbil ho a ukradol mu mobilný telefón a 2500 korún.

NA NÁBREŽÍ L. SVOBODU neznámy páchateľ ukradol tmavosivé Mitsubishi Pajero v hodnote jeden milión korún, ktoré bolo majetkom talianskej organizácie SA Proment di Moro.

NA NÁMESTÍ SLOBODY traja neznámi páchatelia s pištoľou prepadli 17-ročného Bratislavčana. Ukradli mu mobilný telefón a 300 korún. Poškodený sa z následkov útoku bude zotavovať asi týždeň.

NA DUNAJSKEJ ULICI ukradli sivý Mercedes Benz za 460 tisíc korún, v ktorom mal jeho 48-ročný nemecký majiteľ osobné veci za takmer 70 tisíc korún.

NA VAJNORSKEJ ULICI policajná hliadka zadržala 23-ročnú Bratislavčanku, ktorá počas poskytovania sexuálnych služieb zákazníkovi ukradla peňaženku s 1000 korunami. Ku krádeži sa žena priznala.

NA NÁMESTÍ BIELY KRÍŽ sa neznámy páchateľ vlámal do Domova mládeže SOU chemického. Vlamač rozbil vložku FAB na vchodových dverách a následne vylomil dvere na kanceláriách 105, 130 a 131. Z nich ukradol počítač, bundy, gastrolístky a príručnú pokladničku so 6000 korunami. Svojím konaním spôsobil škodu za 330 tisíc korún. Podobným spôsobom sa dostal aj do ďalšej kancelárie, kde ukradol počítač, dve príručné pokladničky s 30-tisícovou hotovosťou a rôzne valuty. Škoda je vyčíslená na 297 tisíc korún.

NA JUNÁCKEJ ULICI ukradli čierny Mercedes 230TE za 1,5 milióna korún, ktorý patril 43-ročnému Rakúšanovi.

NA KVAČALOVEJ ULICI neznámy páchateľ ukradol strieborné Audi A4 Combi za 1,2 milióna korún, majetok rakúskej firmy Porsche Bank AG zo Salzburgu. Na tej istej ulici ukradli aj zelené Audi A6, ktoré si jeho 38-ročný rakúsky majiteľ cení na 1,8 milióna korún.

NA ULICI MLYNSKÉ LUHY v areáli autobazáru B.D.H. traja neznámi páchatelia prepadli 24-ročného muža z okresu Senica. Vyhrážajúc sa krátkou strelnou zbraňou ukradli mu mobilný telefón a Škodu Felicia, ktorú mal požičanú od 34-ročného Bratislavčana.

NA VIEDENSKEJ CESTE ukradli 39-ročnému Talianovi červené BMW 850i v hodnote 900 tisíc korún. Na druhý deň sa s ním telefonicky spojil neznámy muž a uviedol, že ak chce auto späť, má sa dostaviť na hraničný priechod Bratislava - Petržalka a zaplatiť 3000 DM. Talian ponuku prijal, dostavil sa na miesto určenia a zaplatil požadovanú sumu. Neznámy muž ho vzápätí odviezol na jedno z bratislavských parkovísk a BMW mu vrátil. Prípadom sa zaoberá polícia.

NA FULLOVEJ ULICI sa neznámy páchateľ vlámal do firmy Fotolab Slovakia. Odpojil signalizačné zariadenie a ukradol výpočtovú a rozmnožovaciu techniku a fotografický materiál za vyše 1,4 milióna korún.

(his)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie