Čumil je stále bez značky

23.1.2007
0
Páčil sa vám článok?

Milí naši čitatelia, dovoľte, aby sme sa vám ospravedlnili za viaceré technické chyby, ktoré sa objavili v poslednom vydaní Bratislavských novín. Prepáčte nám, ak sme vás zmiatli niektorým preklepmi či vetnými skomoleninami.

Rovnako uvádzame na pravú mieru informáciu o osadení novej dopravnej značky, ktorá podľa našich informácií už mala dávno stáť v blízkosti Čumila, aby tak upozornila okoloidúcich a vodičov na tohto pracujúceho človeka. Žiaľ, informácia, ktorú nám poskytol Miestny úrad Staré Mesto, že táto značka bude osadená v čase vyjdenia novín, nebola presná. Ako sa môžu všetci presvedčiť, nestojí tam ešte ani dnes.

A na záver by sme sa chceli ospravedlniť aj za to, čo sme nespôsobili my. Ak ste v minulom vydaní Bratislavských novín zistili, že poslednú stranu ste už čítali  pred dvoma týždňami, nemýlili ste sa. V tlačiarni totiž pri výrobe novín došlo k zámene filmu novej 12. strany s filmom tej istej strany z predchádzajúceho vydania. Urobíme všetko pre to, aby sa podobné nepríjemnosti neopakovali.

(red)

Páčil sa vám článok?