VIDEO z policajného auta: Opitý a nadrogovaný vodič na BMW narazil do škodovky, jej vodička bola v šoku

25.6.2024
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Sekundy pred nehodou jeho jazdu zachytila aj kamera. Bratislavskí policajti riešili prípad ďalšieho vodiča, ktorý bol mimoriadne nebezpečný pre svoje okolie.

Koncom minulého týždňa policajtom nahlásili jazdu auta BMW, ktorého vodič mal byť pod vplyvom alkoholu a mal sa správať nepríčetne.

"Policajti toto vozidlo spozorovali počas jazdy po Púchovskej ulici v smere von z mesta, pričom predmetné vozidlo išlo vysokou rýchlosťou v opačnom smere. Bezodkladne sa otočili a išli za ním, avšak po približne 500 m po spozorovaní vozidlo BMW vo vysokej rýchlosti narazilo do pred ním idúceho vozidla Škoda Octavia," priblížil nám policajný hovorca Michal Szeiff.

Po príchode policajtov na miesto nehody sa vodička škodovky nachádzala už mimo auta a bola v značnom šoku. Vodiča BMW policajti vyzvali, aby vystúpil.

"Vodič sa voči policajtom správal arogantne a drzo, pričom policajti ho podrobili vykonaniu dychovej skúšky na zistení prítomnosti alkoholu v dychu. Tá skončila v výsledkom 1,0 mg/l alkoholu v dychu, čo predstavuje 2,08 promile a stav ťažkej opilosti. Opakovaná dyhová skúška prítomnosť alkoholu v dychu potvrdila. Policajti súčasne vodiča podrobili aj vykonaniu testu na prítomnosť omamných a psychotropných látok, ten preukázal požitie amfetamímu a metamfetamínu u vodiča," dodal Szeiff.

VIDEO:

Na miesto prišla aj sanitka, ktorá vodičku škodovky previezla na ošetrenie do jednej z nemocníc.

Vodič BMW už čelí obvineniu z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. 

(ms)

Páčil sa vám článok?