Tragédia pri Moste Lanfranconi: Polícia prosí verejnosť o pomoc pri identifikovaní neznámeho muža

9.4.2024
0

Zdroj: FB Mestská polícia

Páčil sa vám článok?

AKTUALIZACIA: Totožnosť muža je už polícii známa, preto sme jeho fotografiu z článku stiahli. Pátranie bolo odvolané, ide o 45-ročného muža z Bratislavy. Totožnosť nešťastného mŕtveho muža je stále neznáma. Ráno sme informovali o tragickej udalosti, pri ktorej utrpel muž pádom z Mosta Lanfranconi zranenia nezlučiteľné so životom. Polícia žiada verejnosť o pomoc pri identifikácii neznámeho muža.

"Podľa doposiaľ zabezpečenej dôkaznej situácie mal muž v ranných hodinách skočiť pred prichádzajúcu električku, po zrážke s ňou z miesta odišiel a následne utrpel zranenia spôsobené pádom z Mosta Lanfranconi," informoval nás policajný hovorca Michal Szeiff. 

Keďže sa zatiaľ nepodarilo zistiť totožnosť muža, polícia sa obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri jeho identifikácii.

Muž mal cca. 35 rokov, tmavé krátke vlasy, vysoký bol približne 180 cm, štíhlej postavy, oblečené mal šedé tričko s krátkym rukávom, šedé teplákové nohavice zn. Slazenger, obuté mal ponožky čiernej farby a gumené šľapky zn. Everlast. Na predlaktí ako aj pod pravým uchom mal tetovanie.

(ms)

Páčil sa vám článok?