Mimoriadne pátranie: Videli ste nezvestnú pani Drahomíru?

23.3.2024
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

AKTUALIZOVANÉ Pátranie bolo odvolané, priezvisko nezvestnej a fotografiu sme preto z článku odstránili. Bratislavská polícia pátra po nezvestnej seniorke zo Starého Mesta. Máte o nej nejaké informácie?

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej 79-ročnej Drahomíre Xxx, ktorú naposledy videli dnes v ranných hodinách v mieste bydliska na Vajanského nábreží. Odvtedy o sebe nepodala žiadnu správu.

"Menovaná má viaceré zdravotné komplikácie, je v zlom zdravotnom stave," informoval nás policajný hovorca Michal Szeiff. 

Pani Drahomíra má 79 rokov, je vysoká približne 160 cm,štíhlej postavy, väži okolo 55 kg, má modré oči, prešedivelé vlasy.

Oblečený mala čierno-biely károvaný kabátik s kapucňou, svetlé rifle Hilfiger, zlaté mokasíny Geox, chôdza má strnulú a pomalú.

"Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestnej osoby, nám oznámte na známom číslo polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB Polícia SR- Bratislavský kraj," dodal Szeiff. 

(ms)

Páčil sa vám článok?