VIDEO: Detailne nakrútená krádež peňaženky v bratislavskom podniku. Poznáte tváre mužov na videu?

22.3.2024
0

Zdroj: HAKA - hľadá sa auto krádeže automobilov

Páčil sa vám článok?

Vreckoví zlodeji sa opäť činili. Na sociálnych sieťach sa objavilo čerstvé video z krádže peňazí v podniku na Ventúrskej ulici v bratislavskom Starom Meste. Poznáte tváre mužov na videu?

"Včera večer nas takto okradli v Bratislave na Ventúrskej - Sladovňa," uviedol okradnutý k videu, ktoré bolo na sociálnej sieti zverejnené na známej stránke HAKA - hľadá sa auto krádeže automobilov.

Ako vidno na zverejnených záberoch, zlodeji pracovali vo dvojici. Jeden sedel tvárou k okradnutým, aby sledoval situáciu a mohol komplica varovať. Druhý si prisadol oproti nemu, teda chrbtom k okadnutej partii, stoličkou sa prisunul k ich stoličkám a šmátral vo vrecách búnd. Keď sa zlodeji dostali k peniazom, podnik opustili, no detailne ich tváre zachytila kamera. Ak viete o prípade viac, kontaktuje políciu.

VIDEO z krádeže:

Oslovili sme i bratislavských policajtov, či o prípade vedia. "Uvedený skutok eviduje príslušný útvar PZ. Predmetným skutkom sa zaoberáme," reagovala policajná hovorkyňa Silvia Šimková. 

Tvár na úvodnej fotografii sme rozrastrovali z dôvodu, aby sa po prípadnom vyriešení prípadu ďalej nešírila na internete. 

(ms)

Páčil sa vám článok?