Pozor, v Bratislave sa za uplynulé tri dni vo veľkom rozbehli vykrádačky nehnuteľností

20.2.2024
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavký kraj

Páčil sa vám článok?

Od soboty do pondelka (17.02.2024 – 19.02.2024) zaznamenali policajti na území Bratislavského kraja viacero krádeží vlámaním do bytov i rodinných domov. Stalo sa tak v okresoch Bratislava II, Bratislava IV, Senec a Malacky.

V prípade okresu Bratislava IV, policajti objasňujú dve krádeže, ktoré sa stali na rovnakej ulici, a to na Studenohorskej  v Lamači v rovnakom bytovom dome, len inom poschodí.

"Tu si páchatelia vybrali byty, v ktorých sa dlhšiu dobu nik nenachádzal. Z oboch bytov odcudzili šperky," priblížii policajti na sociálnej sieti.

Ku krádeži došlo aj na Rezedovej ulici v Ružinove, kde neznámy zlodej vošiel do nadzemného podlažia bytového domu, ktorý nebol dlhšie obývaný. V ňom ukradol šperky.

Ku krádeži došlo  aj v Ivanke pri Dunaji na Jahodovej ulici v jednom z rodinných domov, v ktorom sa jeho obyvatelia nezdržiavali približne jeden deň. Z domu zmizli dva bicykle. Posledný prípad sa stal v Stupave v rodinnom dome na ulici Pod Kremenicou.

"Do rodinného domu sa neznámy páchateľ dostal nezisteným spôsobom cez balkónové dvere, ktoré poškodil a z domu odcudzil opäť šperky. Dom, do ktorého mal neznámy páchateľ namierené bol prázdny niekoľko dní," dodali policajti. 

Spomínanými krádežami bola spôsobená škoda v celkovej výške 27 218 eur.

(ms)

Páčil sa vám článok?