Nehoda: V Dúbravke zrazil nadránom autobus MHD chodca

22.1.2024
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

V bratislavskej Dúbravke v pondelok (22.1.2024) skoro ráno došlo k dopravnej nehode, pri ktorej narazil autobus MHD do chodca.

"Dnes krátko po 04.30 hod boli policajti Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave vyslaní na Saratovskú ulicu, kde v blízkosti obratiska električiek došlo k zrážke autobusu MHD a chodca," informovala nás policajná hovorkyńa Jana Šimunková. Nehoda sa našťastie zaobišla bez vážnejšieho zranenia.

Po nárazel 58-ročného chodca previezli s ľahkým zranením do nemocnice na ošetrenie. "Vodič autobusu bola podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom. U chodca bol na zistenie alkoholu v organizme nariadený odber krvi," dodala Šimunková.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Hoci to vyzerá hrozivo, chodec podľa doterajších informácií utrpel iba ľahlké zranenie.

K nehode sa pre  Bratislavské noviny vyjadril aj hovorca DPB Jozef Vozár: "Krátko po trištvrte na päť ráno sa na križovatke ulíc Saratovská × Dúbravčická stala dopravná nehoda autobusu s chodcom, ktorý cez križovatku prechádzal mimo priechodu pre chodcov. Náhle vošiel do jazdnej dráhy autobusu linky 83, následkom čoho došlo k zrážke. Udalosť je v štádiu riešenia políciou."

Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody polícia naďalej vyšetruje.

(ms)

Páčil sa vám článok?