Nevedel sa vpratať do kože a vybil si zlosť na autobuse. Poznáte ho?

24.5.2023

Zdroj: FB DPB

Páčil sa vám článok?

Policajti vyšetrujú prečin poškodzovanie cudzej veci, ktorého sa dopustil doposiaľ neznámy páchateľ. Ten ešte 22.04.2023 v čase okolo 14:30 h na autobusovej zastávke na ulici Hany Meličkovej v Karlovej Vsi rozbil sklenenú výplň na pravých vodičových dvoj dverách autobusu MHD.

Vodiča na muža, ktorý v autobuse fajčil cigaretu a vulgárne sa vyjadroval, upozornila jedna z cestujúcich. Ten muža upozornil, že porušuje prepravný poriadok a musí vystúpiť, v dôsledku čoho muž vystúpil. Ako sa presúval pozdĺž autobusu, kopal nohou do vozidla až prišiel k prednej časti a tam opäť pravou nohou kopol do sklenenej výplne dvojdverí, ktorá sa následne rozbila. Svojím konaním spôsobil škodu vo výške 500 eur.

Zdroj: FB Políca SR- Bratislavský kraj

Zdroj: FB Políca SR- Bratislavský kraj

​"Touto cestou vyzývame občanov, ktorí majú akékoľvek informácie k totožnosti muža na priložených fotografiách, k jeho súčasnému pohybu alebo pobytu, aby nám ich oznámili na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície," vyzýva polícia na sociálnej sieti. 

​(ivk)

Páčil sa vám článok?