Zvrhlý Jozef z Detvy v akcii: Postavil sa na nadchod na Botanickej a masturboval

27.3.2023
0

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Robí to s ľudmi táto zastávka? Bratislavským policajtom sa podarilo zadržať ďalšieho zvrhlíka, ktorý sa minulý týždeň opakovane ukájal na nadchode pre peších na Botanickej ulici. Policajti o tom informujú na sociálnej sieti. Na tejto zastávke je to v krátkom čase už druhý zadržaný.

Ako informovali policajti, 41-ročný Jozef mal v stredu (22.03.2023) krátko pred 22.00 h masturbovať na nadchode pre peších na Botanickej ulici, pričom zo vzdialenosti niekoľkých metrov ho spozorovali dve mladé ženy, ktoré prechádzali okolo.

"Nasledujúci deň, vo štvrtok (23.03.2023) sa mal obvinený muž tohto konania dopustiť opäť, pričom v tomto prípade poškodené bezodkladne nahlásili toto konanie na linke 158. Policajti do krátkej doby od prijatia oznámenia prepátrali okolie a muža na základe popisu zadržali. Muž bol eskortovaný na policajné oddelenie a po vykonaní potrebných úkonov umiestnený v cele policajného zaistenia," uviedli policajti. 

Jozef je už za trestný čin výtržníctva stíhaný väzobne, v prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na tri roky.

Zaujímavé je, že na tom istom mieste,  na zastávke Botanická, pri podobnom incidente zasahovali policajti aj 10. marca. Vtedy vyviedli z električky agresívny pár,  muž si následne pred policajtmi stiahol nohavice a žena ho začala uspokojovať. Písali sme o tom tu:

(ms)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie