Obrovská tragédia v Petržalke. Dve telá našli policajti pod bytovkou, mŕtve dieťa v byte

19.3.2023
0

Zdroj: DHZ Bratislava-Rača

Páčil sa vám článok?

Tragickú nedeľu zažili obyvatelia v Petržalke na ulici Vyšehradská. V jednej bytovke počas dňa zomreli tri osoby, z toho jedno dieťa.

"Na linke 158 sme krátko po 10:15 h prijali informáciu, v zmysle ktorej malo dôjsť k pádu osoby mužského pohlavia z jedného z bytov na Vyšehradskej ulici v Petržalke. Muž bol privolanou záchrannou službou prevezený do jednej z nemocníc, kde zraneniam podľahol," informoval nás bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Krátko po tretej volali na tú istú adresu policajtov znova, tentokrát mala z okna vypadnúť žena.

"Policajti na mieste vykonávali od prvotného oznámenia potrebné úkony, na základe ktorých sa im podarilo v popoludňajších hodinách lokalizovať byt sedemposchodového obytného domu, z ktorého muž a žena pravdepodobne vypadli. Krátko pred 16.30 h policajti za splnenia zákonných podmienok otvorili predmetný byt, vo vnútorných priestoroch ktorého našli telo maloletej osoby – približne 10-ročného chlapca, bez známok života," dodal Szeiff.

Vec si na mieste prevzal vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave. 

Podľa portálu Startitup išlo o sestru a brata. "Polícia sa snažila zistiť presný byt, z ktorého muž vypadol, čo sa im podarilo až dronom a následne aj pre ďalší pád, tentokrát ženy, ktorá mala na tele bodné zranenia. Dieťa, ktoré polícia našla v byte bez známok života a s bodnými zraneniami, bolo synom ženy, ktorá z okna padla takmer po piatich hodinách od pádu muža," uvádza Startitup. 

​(ivk)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie