Zlodej vykradol bankomat v Jarovciach, spôsobil škodu za 10-tisíc eur

13.3.2023
0
Policajné auto

Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Počas nedele si prilepšil. Policajti vyšetrujú vykradnutie bankomatu, ku ktorému došlo v nedeľu 12.03.2023 v bratislavskej mestskej časti Jarovce..

"Podľa doterajších informácií doposiaľ neznámy páchateľ krátko pred 05.30 h násilím prekonal uzamknutie viacerých dverí na budove kultúrneho domu v mestskej časti Jarovce. Následne vo vnútorných priestoroch poškodil dvere tam umiestneného bankomatu, z ktorého odcudzil tri kusy plastových kaziet s obsahom finančnej hotovosti. Celková škoda, ktorá bola v súvislosti s týmto skutkom spôsobená, bola vyčíslená na cca. 10.000," priblížil policajný hovorca Michal Szeiff.

Polícia už začala trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže v súbehu s trestným činom poškodzovania cudzej veci.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Vykradnutý bankomat v Jarovciach.

Policajti sa obracajú so žiadosťou o pomoc aj na verejnosť. "V prípade ak občania disponujú akýmikoľvek informáciami, ktoré by napomohli objasniť tento trestný čin (napr. nachádzali sa v uvedenom čase v blízkosti miesta činu), vyzývame ich aby nás kontaktovali formou súkromnej správy na FB Polícia SR Bratislavský kraj, prípadne telefonicky na bezplatnom čísle polície 158," dodal hovorca.

(ms)

Páčil sa vám článok?