Hrozné: Opitý vodič s deťmi vo vozidle havaroval, pokračoval v jazde, následne napadol vodičku druhého auta

20.1.2023
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Nad konaním niektorých ľudí zostáva rozum stáť. Policajti najnovšie riešili prípad opitého vodiča, na ktorého agresívne konanie sa z jeho auta prizerali aj dve deti. Viac nám prezradila bratislavská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

Policajti včera (19.01.2023) okolo 16:20 h riešili dopravnú nehodu, ktorá sa stala na štátnej ceste I/2 v smere z Rusoviec do Petržalky.

"Vodič (38) s motorovým vozidlom Volkswagen pri predchádzaní z ľavého jazdného pruhu do pravého pruhu nedal prednosť v jazde vodičke motorového vozidla značky Kia, v dôsledku čoho prišlo k zrážke. Po zrážke 38 – ročný vodič svoje vozidlo nezastavil, ale pokračoval ďalej. Duchaprítomná vodička jeho vozidlo nasledovala a spoločne zastavili až na Osuského ulici,"  priblížila Šimková.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

​Poškodenie auta po nehode.

Po zastavení vodič vystúpil a vodičku, do ktorej predtým narazil, fyzicky napadol. Aby toho nebolo málo, muž mal so sebou vo vozidle dve maloleté deti. "K incidentu bola privolaná policajná hliadka. Vodič bol podrobený vykonaniu dychovej skúšky s pozitívnym výsledkom 0,52mg/l alkoholu v dychu, čo predstavuje 1,08 promile. Vodič bol na mieste obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na príslušné policajné oddelenie k vykonaniu ďalších procesných úkonov," dodala hovorkyňa.

(ms)

Páčil sa vám článok?