Tragédia v Dúbravke: Pri obratisku autobusov našli mŕtveho človeka

3.1.2023
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

V bratislavskej Dúbravke dnes vyhasol ľudský život. Policajti o tom informujú na sociálnej sieti.

"Dopravní policajti boli dnes o 16.00 hod vyslanína Saratovskú ulicu v Bratislave, kde sa v zmysle oznámenia mala nachádzať v blízkosti otočiska mestskej hromadnej dopravy ,,Pri Kríži“ osoba bez známok života. Policajti na mieste oznámenie preverili a potvrdili," informovali policajti.

Momentálne policajti robia rôzne úkony s cieľom zistenia presných príčin a okolností pravdepodobnej dopravnej nehody aj za využitia kamerových záznamov z vozidiel MHD.

"Autobus linky 83 po obslúžení zastávky Pri Kríži a zatvorení dverí odbáčal do jazdného pruhu, pričom v rovnakom čase vozidlo v priestore zastávky obchádzal z bočnej strany chodec, ktorého správanie nenasvedčovalo, že by mal v úmysle nastúpiť. Krátko na to stratil rovnováhu, následkom čoho prišlo ku kolízii," ozrejmil hovorca Dopravného podniku Bratislava Martin Chlebovec.

Deklaroval, že DPB poskytuje pri vyšetrovaní polícii plnú súčinnosť. "Vodičovi bola ponúknutá psychologická pomoc. Udalosť sa zaobišla bez výrazných dopravných obmedzení," dodal hovorca.

(ms)

Páčil sa vám článok?