Kuriózny prípad z Rusoviec. Cudzinec si vypil, havaroval a pospal za volantom

30.12.2022
0

Zdroj: FB Políca SR- Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavských dopravných policajtov vyslali dnes krátko pred 07.00 h ku kurióznemu prípadu. Rodičia 19-ročného občana Rakúska privolali hliadku, nakoľko našli svojho syna spať v jeho poškodenom aute. To stálo zaparkované v bratislavskej mestskej časti Rusovce.

"Pri preverovaní ďalších okolností bolo zistené, že mladý muž pod vplyvom alkoholu viedol motorové vozidlo, pričom spôsobil dopravnú nehodu. Na okolnosti tejto nehody si vzhľadom na jeho stav ovplyvnený alkoholom nespomínal. Policajti následným objasňovaním však lokalizovali miesto nehody, ktoré bolo na Jantárovej ulici. Bolo preukázané, že vodič počas vedenia vozidla narazil do dopravného značenia – prikázaný smer jazdy, ktoré poškodil," informuje polícia na sociálnej sieti. 

Šoféra podrobili  dychovej skúške na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu, tá sa skončila s výsledkom 0,65 mg/l alkoholu čo predstavuje 1,35 promile. Vyšetrovaním presných príčin ako aj okolností tejto záhadnej dopravnej nehody sa v súčasnosti zaoberajú policajti Oddelenia dopravných nehôd.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Auto, v ktorom spal opitý mladý muž.

​(ivk)

Páčil sa vám článok?