Rušné ráno: Na Harmincovej striekalo vodovodné potrubie, na Lamačskej horelo auto

9.12.2022
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí dopravní policajti sa v piatok ráno rozhodne nenudili. V štvrtom bratislavskom okrese došlo naraz k dvom vážnym udalostiam: Požiar osobného auta a poškodené vodovodné potrubie.

Pri zimnom štadióne na Harmincovej ulici v Dúbravke došlo pri zemných prácach (rozširovanie cesty na štvorprúdovku) k poškodeniu vodovodného potrubia. Voda v tesnej blízkosti cesty striekala do výšky mohutným prúdom.

Veľké vodovodné potrubie poškodila stavebná firma, ktorá tam pracuje na rozširovaní cesty. Potvrdil to Peter Podstupka z Bratislavskej vodárenskej spoločnosti (BVS) s tým, že vodovod odstavili a vodu obyvateľom dodávajú inými trasami.

"Aktuálne nemá nikto odstavenú vodu," podotkol. S opravou potrubia začnú v najbližších dňoch, keď to umožnia podmienky na stavbe. Poškodenie vodovodu podľa BVS spôsobilo veľký únik vody.

Pozrite si video, ako to na miestach vyzeralo:

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Zároveň policajti usmerňovali dopravu na Lamačskej ceste v blízkosti železničnej stanice v smere do mesta. "Podľa doterajších informácií tam malo dôjsť k technickej závade na motorovom vozidle zn. Opel. V dôsledku závady začalo vozidlo horieť. Vozidlo sa podarilo uhasiť," informovala nás bratislavská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.. 
(ms)

Páčil sa vám článok?