Majú ho! Policajti zadržali postrach bratislavských psíčkarok

8.12.2022
0

Zdroj: pexels.com

Páčil sa vám článok?

Agresívny muž prepadával ženy, ktoré sa v bratislavskom Novom Meste vybrali na prechádzku so svojím štvornohým miláčikom. Lupič už skončil v rukách polície. Muži zákona o tom informovali na sociálnej sieti.

V sobotu podvečer (03.12.2022) došlo v priebehu hodiny v treťom bratislavskom okrese až k trom lúpežným prepadnutiam s rovnakým rukopisom.

"Na základe doposiaľ zistených informácií mal v prvom prípade približne o 19.15 hod na Filiálnom nádraží v sobotu (03.12.2022) požadovať od poškodenej neznámy páchateľ psa, ktorého mala priviazaného na vôdzke. Po tom, čo poškodená nesúhlasila, mal ju fyzicky napadnúť a vytrhnúť jej vôdzku so psom z rúk. Napadnutá žena začala ihneď kričať o pomoc,. Na to zareagoval okoloidúci neznámy muž, ktorý pribehol k napadnutej žene a páchateľovi zobral psa z rúk," priblížili policajti prvý prípad. 

Druhý prípad lúpežného prepadnutia sa odohral ani nie do hodiny neďaleko pohostinstva na Račianskej ulici. Muža zaujali ďalšie dve ženy, ktoré sa spolu so svojím psom v taške nachádzali v blízkosti pohostinstva. Po tom, čo k nim pristúpil, začal vykrikovať a snažil sa získať tašku so psom. Následne sa zmocnil tašky a jedna z prítomných žien sa snažila získať psa naspäť. V tom ju páchateľ udrel päsťou do tváre. Ženám sa napokon podarilo psa získať a utiecť.

O pár minút od spozoroval muž na Teplickej ulici ženu, ktorej sa začal vyhrážať, že ak mu neodovzdá mobilný telefón, tak ju zabije. Vystrašená žena sa dala na útek. To ho však neodradilo a začal ju naháňať. Nakoniec sa jej podarilo ujsť.

Všetky tri ženy tieto udalosti nahlásili policajtom, ktorí sa pustili do pátrania. Lupiča,  34-ročného Petra z Bratislavy,  zadržali už v nedeľu ráno a obvinili z trestného činu lúpeže.

(ms)

Páčil sa vám článok?