Adrián si chcel zrejme vypiť, so 14 fľašami v taške však narazil na odpor esbeeskára

21.11.2022
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Správať sa suverénne, vziať si a jednoducho odísť. Takýto plán mal zrejme 33-ročný Adrián, ktorý sa pokúsil ukradnúť whisky v jednej z predajní obchodného domu na Slovnaftskej ulici. Krádež mu prekazil esbeeskár.

"Už obvinenému 33 – ročnému Adriánovi K. sa málila jedna fľaša tvrdého alkoholu, preto si ich musel vziať viac. Včera dňa 20.11.2022 v čase okolo 14:00 h v jednej z predajní obchodného domu na Slovnaftskej ulici odcudzil bez použitia násilia 14 fliaš whisky. Predmetné fľaše si vložil do nákupnej tašky a spokojne odkráčal cez pokladničnú zónu bez platenia. Radosť mu ale dlho nevydržala, nakoľko bol službukonajúcim pracovníkom SBS služby zadržaný a odovzdaný hliadke druhého bratislavského okresu. Týmto svojim konaním spôsobil škodu v celkovej výške 354 eur," informovala nás bratislavská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.


Pri následnom preverovaní policajti zistili, že za rovnaký čin bol Adrián dňa 25.11.2021 odsúdený krajským súdom v Rakúsku, a preto mu aktuálne hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

(ms)

Páčil sa vám článok?