Seniorku obrali o viac ako 9 tisíc eur. Kamery však konečne niečo zachytili!

16.7.2022

Zdroj: pexels.com

Páčil sa vám článok?

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave III vyšetrujú okolnosti ďalšieho podvodu na seniorke, ku ktorému došlo v priebehu uplynulých dní.

Doposiaľ neznámy páchateľ zavolal na pevnú linku seniorke, ktorej uviedol tradičnú legendu – je policajt „Juhás“ od Dvoch levov, seniorke hrozí nebezpečenstvo a jediný spôsob, ako si môže zachrániť majetok, je spolupracovať a riadiť sa jeho pokynmi.

Dôverčivú seniorku inštruoval, aby išla do pobočky banky a uskutočnila výber finančnej hotovosti, ktorú následne odovzdá na konkrétnom mieste konkrétnej osobe. Žena sa vybrala do priestorov obchodného centra na Vajnorskej ulici, kde si v priestoroch banky zo svojho účtu vybrala finančnú hotovosť vo výške 9.100 ,- Eur. Tie vložila do bielej tašky a v zmysle inštrukcii ju vyložila zo svojho auta v podzemných garážach. Tašku následne zobrala neznáma osoba vo veku cca. 25 až 30 rokov, ktorá s ňou odišla.

Zdroj: FB Políca SR- Bratislavský kraj

​"V tejto súvislosti pátrame po totožnosti neznámej osoby na priložených záberoch, ktorá by svojimi vedomosťami mohla napomôcť pri objasnení tohto protiprávneho konania. V prípade, ak disponujete akýmikoľvek informáciami k jej totožnosti, oznámte nám ich prostredníctvom súkromnej správy na FB Polícia SR Bratislavský kraj, telefonicky na bezplatnom čísle polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," vyzýva polícia na sociálnej sieti.

Zdroj: FB Políca SR- Bratislavský kraj

​(ivk)

Páčil sa vám článok?