Drogy predávali v záhradnej chatke, hrozí im 15 rokov väzenia

20.6.2022
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Pobyt za mrežami až na pätnásť rokov hrozí v prípade preukázania viny dvom mužom, ktorí obchodovali s drogami v Bratislave.

Ide o 34-ročného Dominika V. z okresu Malacky a 25-ročného Jaroslava S. z Bratislavy. Polícia ich zadržala minulý týždeň. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

"V zmysle zabezpečenej dôkaznej situácie mali obvinení muži na viacerých miestach v Bratislave okrem iného aj v záhradnej chatke v katastrálnom území mestskej časti Lamač prechovávať metamfetamín a marihuanu. Tie následne predávali za finančnú odplatu koncovým užívateľom na dennej báze," priblížil hovorca. Muži čelia obvineniu z nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov ich držania a obchodovania s nimi.

Po piatkovom (17. 6.) zadržaní umiestnili mužov do cely policajného zaistenia. V prípade obvineného Dominika bol spracovaný zo strany príslušného okresného súdu zatýkací rozkaz a na jeho podklade bol umiestnený do výkonu trestu odňatia slobody. Pri druhom obvinenom spracovali podnet na jeho väzobné stíhanie.

(TASR) 

Páčil sa vám článok?