AUTENTICKÉ VIDEO Ako v akčnom filme: Policajti prenasledovali auto s migrantmi, prestrelili mu pneumatiku

26.5.2022
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Počas noci zo stredy na štvrtok zažili bratislavskí policajti naozaj adrenalínovú službu.Prenasledovali vozidlo, ktoré sa nepodarilo zadržať ich maďarským kolegom.

"V čase 02:25 h sme prijali od policajtov z Maďarska informáciu o prenasledovaní unikajúceho motorového vozila Peugeot Boxer, ktoré prenasledujú hliadky maďarských policajtov. Vozidlo odmietlo zastaviť na opakované výzvy policajtov a smerovalo na územie Slovenska. Po prejdení hraničného priechodu Čunovo – Rajka vozidlo smerovalo do obce Rusovce, odkiaľ sa dostalo na Dolnozemskú cestu a tam bolo zastavené až po zasiahnutí pneumatiky strelou zo služobnej zbrane. Vodič tohto vozidla - občan Turecka spolu so spolujazdkyňou – občianka Maďarska boli na mieste obmedzení na osobnej slobode. Policajti vo vozidle následne našli 26 migrantov afganskej národnost," priblížila nám bratislavská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

Migrantov následne  odovzdali cudzineckej polícii, k žiadnym zraneniam neprišlo.

Video zo zásahu:

Ďalší prípad s nelegálnymi migrantami sa stal aj včera (25.05.2022) pred 23:00 h v Petržalke v pohraničnej oblasti pri hranici s Rakúskom, kde policajti zbadali Peugeot 407, ktorý sa pomaly pohyboval po tráve v poli. Policajti auto osvetlili a zastavili. Vo vnútri sa nachádzalo viacero ľudí, preto privolali ďalšie hliadky, aby prepátrali aj okolie. Následne zadržali a odovzdali cudzineckej polícii deväť Afgáncov. (ms)

Páčil sa vám článok?