Agresívny Lukáš: Na esbeeskára v potravinách útočil bejzbalovou pálkou i sekerou

12.4.2022
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti majú za sebou rušnú nedeľu. Postaral sa o ňu 28-ročný Lukáš v Podunajských Biskupiciach.

Policajtov privolali večer do jednej z predajní potravín. "Podľa doterajších informácií sa na mieste mal nachádzať neznámy muž, ktorý mal v jednej ruke držať sekeru a v druhej ruke bejzbalovú pálku. Tento muž mal vyčítať pracovníkovi SBS, že mu nepomohol, pri jeho predchádzajúcom konflikte na parkovisku v blízkosti potravín. Po výčitkách ho výtržník fyzicky napadol, a to tak, že sa ho snažil udrieť čelom hlavy do oblasti tváre, čomu sa poškodený vyhol," informovali policajti na sociálnej sieti.

Následne sa muž na esbeeskára zahnal bejzbalovou pálkou, tomu sa však podarilo pred úderom ochrániť. Po potýčke sa pracovník SBS rýchlo presunul do zadnej časti predajne." "Agresívny muž však začal vykrikovať aj po ostatných zamestnancoch potravín, že ich zabije. Po chvíli opustil priestory predajne, pričom o pár minút bol už v rukách polície," dodali muži zákona.

Lukáša (28) z Bratislavy už obvinili z trestného činu výtržníctva. V prípade preukázania viny pred mu hrozí trest odňatia slobody vo výške šesť mesiacov až tri roky.

(ms) 

Páčil sa vám článok?