Agresívny zlodej zaparkoval na mieste pre zdravotne znevýhodnených, pri odchode ho čakala na aute papuča

1.3.2022

Zdroj: Ilustračné foto FB MsP Bratislava

Páčil sa vám článok?

S neuveriteľným prípadom asociálneho správania, hlúposti a agresivity sa stretli policajti v bratislavských Podunajských Biskupiciach. Viete si predstaviť, že idete kradnúť, zaparkujete na mieste pre zdravotne znevýhodnených a následne ešte napadnete policajtov? Aj takíto ľudia žijú medzi nami.

"Pracovníkovi súkromnej bezpečnostnej služby sa prišli posťažovať návštevníci obchodu, že na vyhradenom mieste pre osoby so zdravotným znevýhodnením parkuje vozidlo bez príslušného označenia. Privolaná policajtka a policajt z Ružinova preto umiestnili na vozidlo imobilizér," informovali o prípade na sociálnej sieti mestskí policajti.

O pár minút neskôr si hulvátsky šofér papuču všimol a jednoducho zavolal mestským policajtom, aby mu ju prišli  zosadiť. Tí od neho po príchode žiadali preukázanie totožnosti. "Občiansky preukaz však vydať odmietol a namiesto toho začal policajtke a policajtovi nadávať. Netrvalo dlho a slovné napádanie sa zmenilo na fyzický útok na verejného činiteľa," priblížili policajti.

Medzitým zamestnanec sbs-ky zistil, že tento muž kradol u nich v prevádzke. Privolal preto do Podunajských Biskupíc aj štátnych policajtov. "Mestskí policajti s kolegami agresívneho zlodeja obmedzili na osobnej slobode. Pri zákroku sa nevyhli použitiu hmatov a aj chvatov, keďže páchateľ kládol odpor," zakončili príbeh mestskí policajti.

(ms)

Páčil sa vám článok?