Polícia dolapila v Pentagone ďalšieho dílera, 29-ročný Vojtech možno oslávi narodeniny za mrežami

19.2.2022
Pentagon

Zdroj: nc

Páčil sa vám článok?

Bratislavskej polícii sa počas operatívno-pátracej činnosti na Lotyšskej ulici podaril chytiť dílera drog. Mužovi teraz hrozí pobyt za mrežami až na tri roky. Bratislavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

Policajti druhého bratislavského okresu dňa 16.02.2022 v čase okolo 13:50 h vykonávali operatívno-pátraciu činnosť na Lotyšskej ulici. "Následne si všimli neznámeho muža, ktorý sa zhovára s ďalším neznámym mužom a zachytili časť ich rozhovoru, ktorý viedol k predaju neznámej veci. Dopytovaný muž odpovedal kladne, že na predaj požadovanú vec má. Na základe tejto odpovede sa hliadka rozhodla, že muža skontrolujú," priblížila polícia s tým, že muž sa počas kontroly správal nervózne a pri komunikácii s hliadkou sa stále snažil manipulovať svojou rukou v prednom vačku mikiny.

Polícia spresnila, že muža sa hliadka spýtala, čo má v uvedenom vrecku, na čo muž uviedol, že tam má červené gumené puzdro, v ktorom má 16 ks alobalových skladačiek pre vlastnú potrebu. Muž po poučení dobrovoľne vydal uvedené puzdro policajnej hliadke. Polícia spresnila, že následne bo zadržaný, obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na príslušné policajné oddelenie.

"V prípade preukázania viny pred sudom hrozí 29- ročnému Vojtechovi D. v zmysle zákona trest odňatia slobody až na tri roky, "dodala polícia.

(nc)

Páčil sa vám článok?